+36 74 317 800 info@periestarsa.hu

A cég az ügyvezetőn kívül három tervező munkatárssal és egy irodavezetővel rendelkezik. Építészeti feladatokra építész munkatársat vonunk be.

Az ügyvezető, Péri Gábor (mérnöki kamarai nyilvántartási száma: 17-0048) a Budapesti Műszaki Egyetem Építőmérnöki Karán, a szerkezetépítő szakon végzett 1992-ben, mint okleveles építőmérnök. 1995-ben a Budapesti Műszaki Egyetem Építőmérnöki Karának szakmérnöki képzését végezte el egy négy féléves kurzus keretében. Ezután pedig a Menyhárd alapítvány mesterkurzusán szerzett oklevelet.

Jogosultságai:

  • T-T: tartószerkezeti tervező

  • T-Sz: tartószerkezeti szakértés

  • NSZ-7: Építészet, statika, épületszerkezetek, épületszerkezeti anyagok szakterületen atomenergia körében eljáró független műszaki szakértői tevékenység

A tervező munkatársak a Pécsi Tudományegyetem Pollack Mihály Műszaki Főiskola Karán szerkezetépítő szakirányon szereztek diplomát illetve az egyikük ezt követően a Budapesti Műszaki Egyetem Építőmérnöki Karán, a szerkezetépítő szakon szerzett okleveles építőmérnöki diplomát. A tervező kollegák 11, 10 illetve 2 éve dolgoznak a cégnél.